• BROWI

Leuke wist-je-datjes over beauty die jij waarschijnlijk nog niet wist!

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021


Fris en fruitig de dag door komen, zonder al te veel moeite? Wist je dat je door een ''nude'' of beige kleur oogpotlood op de waterlijn van je wimpers aan te brengen, je weer een oogverblindende look hebt?! Weg met de rode, vermoeide ogen na een avondje stappen en tijd om te shinen!


Wat ook een beetje aansluit bij de vermoeide look zijn wallen; de donkere kringen onder jouw ogen. Wallen hebben een blauwe ondertoon. Door hier wat roze concealer op aan te brengen, zie je al gauw dat de wallen worden geneutraliseerd.


Last van rimpels? Wij hebben de (goedkoopste) oplossing! Masseer elke avond met een ijsklontje over je gezicht heen. Ja, je leest het goed, met een ijsklontje. Dit houd vetcellen, rimpels en acne onder controle.


Het is weer tijd om naar bed te gaan en je make-up eraf te halen, maar wacht.. Je make-up remover is op, wat nu? Als jij bodylotion in huis hebt is dat ook ideaal om jouw make-up ermee af te halen. Vooral bij harde mascara werkt dit heel goed.


Een tip die wij jou meegeven die best belangrijk is: Pomp nooit snel jouw mascara heen en weer in de tube. Hierdoor komt veel lucht erbij en daardoor zal de mascara snel uitdrogen. Wat ook een goede tip is om Wimperextensions te laten zetten bij BROWI om deze ongemakkelijkheden te voorkomen. ;)


Wist jij dat de nagel van jouw middelvingers het snelst groeien? Ook de hand die jij het vaakst gebruikt met de dagelijkse activiteiten die nagels groeien sneller dan de andere hand.40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven